Daphne Krijgsman

Over ons

Home » Over ons

Daphne Krijgsman – Het gezicht achter de camera

Mijn naam is Daphne Krijgsman [1976], freelance fotografe en ik ben blij u te mogen ontvangen op mijn website.

Creativiteit is mij door mijn schilderende ouders met de paplepel ingegoten, maar mijn passie voor fotografie is ontstaan toen ik een opleiding in de mode volgde waarin ook een onderdeel fotografie aan de orde kwam. Na de mode-opleiding ben ik gaan werken als marketing assistent voor een denim merk, maar daarnaast ben ik mijn hobby altijd fanatiek blijven beoefenen. Uiteindelijk heb ik van mijn passie een fijn beroep mogen maken. Mooier en creatiever kon ik het mij niet wensen.

Sta ik niet achter de camera dan ben ik wel terug te vinden op het tennisveld of ben ik een dansje aan het maken op een leuk feest.

Mijn motto: Probeer het leven met een lach te zien en accepteer iedereen zoals hij of zij is.


dk

DK Photography – Dé trendy freelance fotograaf uit Dordrecht!

Voor het vastleggen van de speciale momenten in het leven, zoals een verlovingsfeest, huwelijk, zwangerschap, doop van een kind en hennaparty.

Fotogeniek bestaat niet!

Door mijn persoonlijke aanpak en tijd voor u te nemen, ontstaat er chemie tussen fotograaf en “model” die resulteren in de mooiste foto’s.

Hoe bijzonder is het om na een speciale gelegenheid, keer op keer na te genieten van het voor u zo bijzondere moment met een ECHT mooie/trendy/moderne fotoreportage.

Niet alleen de hoogtepunten uit een leven zijn het waard om te fotograferen. Ook “zomaar” een aantal prachtige foto’s van uzelf, de kids, uw lief of opa&oma, zijn een waardevol bezit!

Op pure en persoonlijke wijze laat ik de mooiste kanten van de geportretteerde uitkomen. Ik maak de foto’s niet alleen in mijn studio, maar ook buiten; in the city, uw favoriete park of stoer industrieel gebied.

Een foto zegt meer dan duizend woorden….